dinsdag 10 september 2013

9 MANIEREN OM DE DAG GOED MEE TE BEGINNEN...






Niets zo lekker als de dag goed te beginnen. Als je de dag goed begint dan is de eerste stap gemaakt en kan je de rest van de dag aan. Een goed begin is het halve werk. Dat geldt voor je vijre dagen, maar ook zeker voor de dagen waarop je gewoon vroeg moet op staan om naar je werk te gaan. Daarom hebben we een aantal manieren om de dag goed te beginnen voor je op een rijtje gezet.

1. Sta gelijk op.
Zodra de wekker gaat, weten je hersenen al dat je wakker bent. Blijf niet liggen en snoezen, want dit helpt niet om je meer uit geslapen te voelen. Sta gelijk op zodat je gelijk de dag begint. Je kunt eerst even op de rand van je bed zitten om bij te komen, maar doe dit niet te lang.

2. Adem diep in en uit.
Ga op je rug liggen en sluit je ogen. Adem een paar keer diep in en uit. Ontspan je en maak jezelf ervan bewust waar je bent en dat je wakker bent.

3. Adem de frisse ochtendlucht in.
Open het raam en snuif de frisse ochtend wind in. Of nog beter, maak een lekkere ochtend wandeling. Dit kan een klein blokje om zijn of een grote wandeling.

4. Ga sporten.
Zet de wekker eens extra vroeg en ga sporten. Van sporten wordt je energiek en daardoor kun je de hele dag aan.

5. Glimlach de hele ochtend.
Sta op en denk aan iets leuks. Hierdoor krijg je een glimlach op je gezicht. Probeer deze glimlach de hele ochtend en liefs dag vol te houden.

6. Geef complimentjes.
Geef de mensen om je heen complimentjes. Zo geef je niet alleen jezelf, maar ook anderen een goed gevoel en een goed begin van de dag.

7. Geef iemand een knuffel.
Het is voor een ieder goed om minstends 8 knuffels per dag te krijgen. Als je in de ochtend iemand al een knuffel geeft, heb je de eerste al binnen en zijn de 7 knuffels daarna snel gegeven.

8. Bepaal wat deze dag je gaat brengen.
Schrijjf drie punten op een blaadje van wat je vandaag wilt gaan bereiken. Maar het niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Zo heb je al gelijk een doel voor je dag.

9. Zorg dat je je op iets kunt verheugen.
Ga na of je iets leuks gaat doen vandaag. Door Hieraan te denken, geeft je een goed gevoel en een extra boots om op te gaan staan.

Ik wens jullie allemaal een goede ochtend!

1 opmerking:

  1. Mr Wholesale Cigarettes. Snyder Marlboro Cigarettes, of Irving, was born in Buffalo and was a 1979 graduate of Silver Creek High School Newport Cigarettes, where he played quarterback and defensive end on the football team Buy Cigarettes Online.

    He attended Hudson Valley Community College in Troy and was a member of the Beaver Clan of the Seneca Nation Marlboro Menthol.

    BeantwoordenVerwijderen

Populaire berichten