vrijdag 8 februari 2013

6 VROUWELIJKE CARNAVALKOSTUUMS UIT JE EIGEN KAST...

Het carnaval zit er dit weekend weer aan te komen. Misschien dat je er heen gaat of misschien niet, maar er is vast wel een ander leuk feest in de buurt waar je verkleed aan kunt komen. Mocht je nog niet weten als wat je wilt gaan en je te laat bent om nog iets te kopen, dan heb ik hier een paar tips voor kostuums die je zo uit je kast kunt trekken.

1. Sandy van Grease.
Je denk bij Sandy waarschijnlijk aan de grote rokken die helemaal wijdt kunnen, maar aan het einde van de avond draagt ze een sexy zwart leren pakje. Dus pak je (nep) leren legging of broek uit de kast, doe er een zwart topje op, haar in de krul, rode schoenen eronder, sigaret in je hand en je bent klaar.

2. Zuster.
Voor een Zuster outfit kun je ook in je kast kijken. Je hebt vast nog wel een wit kort jurkje. doe er een Rode riem omheen. Pak uit je verbanddoos wat verband en een een spuit. Teken op een bandana een kruis, doe deze in je haar en je kunt zo als zuster naar de carnaval toe.

3. Sex and the City.
In sec and the city zitten vier verschillende type vrouwen. kies er een uit en kleed je helemaal naar hun stijl. Voor Miranda ga je in een mannelijk pak. Als je als Carrie gaat trek je een grote modieuze rok aan met een totaal ander soort topje erop. Om eruit te zien als Charlotte heb je een net jurkje nodig en voor Samantha mag het er iets uitdagender uit zien.

4. Britney Spears.
Pak een kort wijd uitlopend rokje, een witte blouse waar je bij je buik een strik in legt. doe er een grijs vest overheen en je outfit is klaar. Maak het af met twee staarten in je haar en als je witte kniekousen hebt maak je de outfit compleet.

5. Harajuku girl.
In Japan was dit helemaal in. Meiden die gekleed als poppen met allemaal soorten kleuren kleding over straat gingen. Hun gezicht wit opgemaakt en hun ogen groot met lange nepwimpers. Trek dus al je gekleurde kleding uit de kast en trek deze over elkaar heen. Pak een parasolletje of een tasje erbij en je bent een echte Harajuku girl.

6. Filmster.
Haal je galajurk tevoorschijn. deze draag je toch amper, dus kan je hem met Carnaval goed aan. Neem er een boa bij, je haar steek je op en je maakt je mooi op. Je bent een echte filmster die de rode loper op gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten